ΒΙΕΤΝΑΜ μέχρι Οκτώβριο

< Πίσω στις προσφορές μας


Τελευταίες ώρες ελεύθερες στην διάθεση σας καθώς το απόγευμα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην ΑθήναΒΙΕΤΝΑΜ… ό,τι πιο κοντινό στον παράδεισο

10 μέρες / 7 βράδια

Ανόι, Χα Λόνγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ

Είναι μία από τις ωραιότερες χώρες της Ασίας. Πλούσια βλάστηση, τροπική ζούγκλα κι ατέλειωτοι ορυζώνες που αυλακώνονται από υδάτινους δρόμους, οι όχθες των οποίων σφύζουν από ζωντάνια. Το Βιετνάμ είναι ευλογημένο με πανέμορφες παραλίες, σμαραγδένια νερά, καταπράσινα βουνά και Εθνικά πάρκα που κόβουν την ανάσα. Μην διστάσετε, ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Πτήσεις με EMIRATES:
EK110 Λάρνακα – Ντουμπάι 20:05 – 01:00  
EK388 Ντουμπάι – Ανόι 03:30 – 15:30 
EK393 Σαϊγκόν (Χο Τσι Μινχ) – Ντουμπάι 00:35 – 04:30 
EK109 Ντουμπάι – Λάρνακα 07:55 – 11:10

Πόλη

Ξενοδοχεία 4*

από €2220 το άτομο

Ξενοδοχεία 5*

από €2455 το άτομο

Ανόι

Tirant

Nikko

Χα Λονγκ

Calypso Cruise

Indochina Sails

Χόι Αν

Thanh Binh Riverside

Golden Sand

Χο Τσι Μινχ

Muong Thanh Centre

EquatorialΜέρα: ΑΝΟΙ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας με ενδιάμεσο σταθμό για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι.

2η Μέρα: ΑΝΟΙ

Άφιξη στο αεροδρόμιο και αφού τελειώσουμε με τις διαδικασίες της Βίζας, θα συναντήσουμε τον αντιπρόσωπο μας για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση. Το Ανόι είναι μία πόλη που απλώνεται ανάμεσα σε λίμνες και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βόρειου Βιετνάμ.

3η Μέρα: ΑΝΟΙ
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία μας με το Ανόι. Τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου γοητεύουν με τη κομψότητά τους. Το σπίτι του Χο Τσι Μινχ, (κλειστό Δευτέρα & Παρασκευή) ηγέτη του νέου Βιετνάμ εντυπωσιάζει με τη λιτότητα του, ενώ το μαυσωλείο του είναι ενδεικτικό του σεβασμού που θρέφουν οι κάτοικοι της χώρας για τον άνθρωπο που άλλαξε τη ροή της ιστορίας τους. Επίσης, μνημεία όπως ο Ναός της Λογοτεχνίας, η Μονόστηλη Παγόδα, το Εθνολογικό Μουσείο και η περίφημη Παγόδα Tran Quoc, αποτελούν τη συνέχεια της ξενάγησής. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΑΝΟΙ – ΧΑ ΛΟΝΓΚ
Πρωινό και μετά θα έχουμε μια μέρα σπάνιας ομορφιάς μιας και θα κατευθυνθούμε οδικώς στο παγκοσμίως διάσημο Χα Λονγκ (165χλμ). Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε στα παραδοσιακά πλοιάρια για την 4ώρη κρουαζιέρα μας που θα ακολουθήσει στον ομώνυμο όρμο και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Εκατοντάδες καταπράσινοι βράχοι από ασβεστόλιθο, αποτέλεσμα της διάβρωσης εκατομμυρίων ετών, συνθέτουν ένα ονειρικό τοπίο που ικανοποιεί πλήρως τις αισθήσεις. Η κρουαζιέρα μας συνοδεύεται με γεύμα από θαλασσινά και άλλα βιετναμέζικα εδέσματα αφού πρώτα αγκυροβολήσουμε σε μια σκεπαστή σπηλιά για να κολυμπήσουμε. Στη συνέχεια, επιστρέφουμε σε πλοιάριο για διανυκτέρευση και δείπνο.

5η Μέρα: ΧΑ ΛΟΝΓΚ – ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ – ΧΟΙ ΑΝ
Πρωινό και συνεχίζουμε την κρουαζιέρα στην φυσική ομορφιά της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Ανόι για την εσωτερική μας πτήση στο Ντα Νανγκ, το μεγάλο λιμάνι του κεντρικού Βιετνάμ όπου θα μεταφερθούμε στο Χόι Αν για διανυκτέρευση. Μπορείτε να περπατήσετε στα στενά δρομάκια της πόλης όπου θα θαυμάσετε διάφορες αρχιτεκτονικές κάποιες εκ των οποίων δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.

6η Μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΜΑΙ ΣΟΝ – ΧΟΙ ΑΝ
Μετά το πρωινό, θα επιστεφθούμε τους ναούς των Άγιων Τόπων της πνευματικής πρωτεύουσας του Βασιλείου των Τσαμ, που κυριάρχησε στην Νοτιοανατολική Ασία για 1000 χρόνια με πολύ πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Οι ναοί και τα ιερά έχουν την αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική των πύργων με τα κόκκινα τούβλα. Διάλειμμα από την περιήγηση μας με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στην παλιά πόλη με τα περισσότερα σημεία της να έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο τα οποία μας μεταφέρουν στην εποχή της ακμής. Θα γνωρίσουμε τις συνοικίες των εμπόρων, την σκεπαστή ιαπωνική γέφυρα 400 ετών, την πολύχρωμη τοπική αγορά στο ποτάμι, την κινέζικη παγόδα Πουκ Κιέν και το 200 ετών σπίτι Ταν Κι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη.

7η Μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ – ΧΟΥΕ ΣΑΪΓΚΟΝ (ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ)

Πρωινό και κατευθυνόμαστε μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής για την ιστορική πόλη του Χουέ. Θα έχουμε την υπέροχη εμπειρία μιας πρωινής μίνι βαρκάδας στον ποταμό των Αρωμάτων και την επίσκεψη της παγόδας Τιεν Μουν που αποτελεί το σύμβολο της πόλης. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μαυσωλείο του αυτοκράτορα Μιν Μάνγκ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Χουέ. Απογευματινή περιήγηση στην πόλη, στην οποία εξέχουσα θέση έχει η περίφημη Απαγορευμένη Πόλη, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές από τα Αμερικανικά βομβαρδιστικά κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, αλλά σήμερα έχει αναπαλαιωθεί και φυσικά διατηρεί την αρχοντιά της, την αυτοκρατορική ακρόπολη και το επιβλητικό μαυσωλείο του Ντουκ. Αργά το απόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση στην Σαϊγκόν, που πλέον ονομάζεται Χο Τσι Μινχ και έχει μετατραπεί σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη που σύρει το άρμα της οικονομικής ανάπτυξης του Βιετνάμ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

8η Μέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΑΙ ΜΠΕ – ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΚΟΝΓΚ

Πολύ νωρίς, μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την περιοχή του Μεκόνγκ μέσω του εθνικού δρόμου, απολαμβάνοντας τις πανέμορφες καταπράσινες φυτείες ρυζιού. Από το Κάι Μπε θα επιβιβαστούμε στο ιδιωτικό μας πλοιάριο που θα μας μεταφέρει στην ομώνυμη πλωτή αγορά, και θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τη μοναδικότητα του χώρου, όπου οι αγοραπωλησίες και ανταλλαγές γίνονται από πλοιάριο σε πλοιάριο. Αργότερα, θα επισκεφθούμε ένα τοπικό σπίτι για να δούμε τις κηπευτικές καλλιέργειες. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση στα μικρά κανάλια του ποταμού φτάνοντας στο νησί Ταν Πονγκ, όπου θα έχουμε την δυνατότητα για μάθημα τοπικής μαγειρικής με σπέσιαλ βιετναμέζικα πιάτα. Μετά το γεύμα θα περιπλανηθούμε στο χωριό, σε μονοπάτια από κήπους με τροπικά φρούτα και φυτά Μπονσάι. Επιστροφή στην πόλη για διανυκτέρευση.

9η-10η Μέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ

Πρωινό και ξενάγηση στην περήφανη αυτή πόλη που μας ξυπνά μνήμες από τις ζοφερές στιγμές του πολέμου και που συνοδεύεται από εικόνες ανάπτυξης και προόδου που εντυπωσιάζουν το ταξιδιώτη. Στην ξενάγηση μας κυριαρχούν το παλιό προεδρικό μέγαρο του Νοτίου Βιετνάμ που είναι σήμερα το Μουσείο της Επανένωσης, το Μουσείο του Πολέμου αλλά και το υπέροχο Ιστορικό κέντρο με κτίρια που είναι σημεία αναφοράς, όπως το Δημαρχείο, ο καθεδρικός Ναός της Νοτρ Νταμ και φυσικά το περίφημο Ταχυδρομείο. Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.


Περιλαμβάνονται:

§ Αεροπορικό εισιτήριο μέσω Ντουμπάι και εσωτερική πτήση Ανόι-Ντα Νανγκ-Σαϊγκόν.

§ 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ή 5* με πρωινό καθημερινά.

§ 5 γεύματα & 1 δείπνο.

§ Μεταφορές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

§ Αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός.

§ Είσοδοι στα αξιοθέατα.

§ Φρούτα στον ποταμό Μεκόνγκ.

§ Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες.

§ Φόροι αεροδρομίων.

§ Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

§ Έξοδα Βίζας.

§ Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

§ Αχθοφορικά.

§ Ασφάλεια προαιρετική.

Σημειώσεις:

§ Χρειάζεται βίζα €40 το άτομο.

§ Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα και χρειάζεται 1 πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία.

§ Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλείπεται κάτι.

§ Oι ώρες των πτήσεων υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιηθούν.

§ Υπάρχει γκάμα ξενοδοχείων για τους πιο πάνω προορισμούς.

§ Οι τιμές των πακέτων διαμορφώνονται με βάση την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών τη στιγμή της κράτησης.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: