ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 5 Μέρες

Πτήσεις:
06/04/2018 JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:10 – 05:45
11/04/2018 JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 00:01 – 03:25

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο €565 / Μονόκλινο €685 / Παιδί €375

1η Μέρα (Μ. Παρασκευή): ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρόγευμα και άμεση παραλαβή δωματίων. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Γύρω στο μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Τεράζια, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας. Θα σας προσφέρουμε καφέ σε καφετέρια στο κέντρο και ακολούθως θα περπατήσουμε στην πλακόστρωτη οδό Κνεζ Μιχαήλοβα με τα πανέμορφα κτήρια αλλά και τα καταστήματα. Θα μπούμε στο περίφημο φρούριο/πάρκο Καλεμεκτάν η Ακρόπολη του όπου από εκεί ψηλά με μικρό τρενάκι, θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης, αλλά και των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα δούμε από μακριά τον Πύργο Νεπόισα, τόπος όπου μαρτύρησε ο Ρήγας Φεραίος και θα περπατήσουμε προς την Μητρόπολη του Βελιγραδίου. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια. Θα έχουμε νωρίς δείπνο και θα πάμε με το λεωφορείο στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στα προάστια του Βελιγραδίου για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα (Μ. Σάββατο): ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το πρόγευμα πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα για να φτάσουμε στον τεράστιο σε μέγεθος Ναό του Αγίου Σάββα, για να δούμε τον κυρίως Ναό αλλά και την κρύπτη. Μια από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες Εκκλησίες στο κόσμο, εξωτερικά τελειωμένη όμως εσωτερικά χρειάζεται ακόμα αρκετά μέχρι να είναι έτοιμη. Θα περάσουμε από το πάρκο Τόπσιντερ, και θα προχωρήσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε από την νέα γέφυρα Άντα. Θα δούμε το νέο Βελιγράδι και τελειώνοντας θα επιστρέψουμε στο Βελιγράδι από την γέφυρα Μπράνκο για να δούμε τη Βουλή και το Δημαρχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και το βράδυ θα αναχωρήσουμε γύρω στις 23:00 για την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Ανάστασης. Ακολούθως, θα πάμε σε τοπικό εστιατόριο για σούπα, μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα (Κυριακή του Πάσχα): ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Καλή Ανάσταση! Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο. Γύρω στο μεσημέρι θα πάμε σε τοπικό εστιατόριο για το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με γουρουνάκι και αρνί οβελίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και στον ελεύθερο χρόνο απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια που βρίσκονται κατά μήκος του Δούναβη. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα (Δευτέρα του Πάσχα): ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΟΠΟΒΟ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τις βόρειες περιοχές της Σερβίας περνώντας από την απέραντη πεδιάδα της Βοϊβοντίνας. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε με την κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτίρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο και τη Θεολογική Σχολή. Συνεχίζουμε προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σάντ αφού πρώτα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δουνάβεως. Μετά θα επισκεφτούμε την πόλη του Νόβι Σάντ όπου θα περπατήσουμε για να δούμε τα πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, την καθολική Εκκλησία της Παναγίας, το Δημαρχείο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (προαιρετικό) σε εστιατόριο κοντά στην όχθη του Δούναβη και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για επιστροφή στο Βελιγράδι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και τελευταία μέρα στη διάθεση σας. Παράδοση δωματίων το μεσημέρι και χρόνος ελεύθερος για ένα περίπατο στο διάσημο πεζόδρομο Κνέζ Μιχαήλοβα με τα κομψά καταστήματα. Απολαύστε τον καφέ σας στις όμορφες καφετέριες και κάντε τα ψώνια σας. Το απόγευμα θα πάμε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Βελιγραδίου για ψώνια ή καφέ ή ένα ελαφρύ δείπνο (προαιρετικό). Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα ξημερώματα της 6ης μέρας.

Περιλαμβάνονται:

§ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα με τις Σέρβικες Αερογραμμές.

§ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

§ Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

§ 4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο Mark 4*.

§ Early check in με επιπλέον πρόγευμα την πρώτη μέρα της άφιξης.

§ Καφές στο κέντρο του Βελιγραδίου.

§ Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

§ 3 δείπνα στο ξενοδοχείο.

§ Σούπα, μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά σε τοπικό εστιατόριο.

§ 1 Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με γουρουνάκι και αρνί οβελίες σε τοπικό εστιατόριο.

§ Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα.

§ Έμπειρος Ελληνόφωνος συνοδός / ξεναγός σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

§Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεκτάν.

Δεν περιλαμβάνονται:

§ Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

§ Ποτά στα γεύματα.

§ Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

§ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή επιχορήγηση που δίδεται σε συνεργασία με την Comarine / Coop Travel.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: