ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ 5 Μέρες

Με απευθείας πτήσεις της COBALT:

05 Απριλίου 2018 CO716 Λάρνακα – Αθήνα 13:45 – 15:35

09 Απριλίου 2018 CO723 Αθήνα – Λάρνακα 21:05 – 22:45Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο
€529 / Μονόκλινο €660 / Παιδί €429

1η Μέρα (Μ. Πέμπτη): ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και μέσω Ισθμού θα κατευθυνθούμε προς την καρδιά της Αρκαδίας, την Τρίπολη που έχει κρατήσει όλη της την αρχοντιά. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα (Μ. Παρασκευή): ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ – ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Πρόγευμα και ακολουθεί μια υπέροχη διαδρομή στην καρδιά του Μαινάλου. Πρώτα θα επισκεφτούμε το Λιμποβίσι, εδώ βρίσκεται το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της ξακουστής φαμελιάς του. Συνεχίζουμε για την Βυτίνα και αργότερα για την Δημητσάνα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο Υδροκίνησης και θα παρακολουθήσουμε πως έφτιαχναν παλιά το μπαρούτι στους θρυλικούς μπαρουτόμυλους και πως χρησιμοποιούσαν τη δύναμη του νερού. Εδώ βρίσκεται και το σπίτι του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε’ και πολλά κειμήλια από τον αγώνα του 1821. Επόμενος σταθμός η Στεμνίτσα παλιό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας, θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού και θα δούμε το Ηρώο των Αγωνιστών του ’21 και εξωτερικά το λαογραφικό μουσείο. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Νηστίσιμο δείπνο και ακολουθεί η λειτουργία του Επιταφίου. Όλοι οι επιτάφιοι θα ενωθούν σαν ένα ποτάμι πίστης μπροστά από τον επιβλητικό Μητροπολιτικό Ναό του Μεγάλου Βασιλείου και θα ψάλλοντα οι Θρήνοι του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα (Μ. Σάββατο): ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ

Πρόγευμα και μετά την πρώτη Ανάσταση θα αναχωρήσουμε για την εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας Βάστας. Το θέαμα μοναδικό καθώς αντικρίζουμε την εκκλησία του 10ου αιώνα που αναβλύζουν πολλά νερά και στη σκεπή της έχουν φυτρώσει πανύψηλα πλατάνια. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να απολαύσουμε το καταπληκτικό τοπίο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ακολουθεί η Αναστάσιμη Λειτουργία και πυροτεχνήματα θα κάνουν τον ουρανό να λάμπει. Δείπνο με Μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα (Κυριακή του Πάσχα): ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πρόγευμα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην Τρίπολη. Εδώ ο Δήμος πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις στις κεντρικές πλατείες όπου δίνουν άρωμα Ελλάδας την Αναστάσιμη μέρα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ψήσιμο αρνιών που συνοδεύονται με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε Πασχαλινό γεύμα. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα (Δευτέρα του Πάσχα): ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και  αποχαιρετούμε την θρυλική Αρκαδία με κατεύθυνση την Ιστορική Μονή της Παναγίας  Μαλεβής. Χρόνος ελεύθερος και συνεχίζουμε για το πανέμορφο Ναύπλιο, πλούσιο σε πολιτιστικά στοιχεία και γεμάτο με ιστορικά γεγονότα. Πρώτα θα επισκεφτούμε το επιβλητικό κάστρο Παλαμήδι και μετά θα κάνουμε τον περίπατο μας στην Παλιά Πόλη. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, το κτίριο που έγινε η δολοφονία του πρώτου Έλληνα κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, την επιβλητική Πλατεία Συντάγματος με τα δύο τούρκικα τζαμιά, ένα από τα οποία χρησιμοποιήθηκε για συνέδρια της πρώτης βουλής των Ελλήνων και το σήμα κατατεθέν της πόλης, το Μπούρτζι. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αργά το απόγευμα αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Αθήνας για την πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα.

Περιλαμβάνονται:

§ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα.

§ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

§ Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά.

§ 4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο ANAKTORIKON 4* στην Τρίπολη.

§ Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.

§ 4 γεύματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων των εορταστικών του Αναστάσιμου Δείπνου και του Πασχαλινού Γεύματος.

§ Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.

§ Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

§ Έμπειρος αρχηγός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδίου.

§ Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.


Δεν περιλαμβάνονται:

§ Είσοδοι στους χώρους των επισκέψεων.

§ Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

§ Ποτά στα φαγητά.

§ Φαγητό στο αεροπλάνο.

§ Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

§ Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προτεινόμενο.

Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή επιχορήγηση που δίδεται σε συνεργασία με την Comarine / Coop Travel.Πληροφορίες και κρατήσεις:
COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: