ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ 10 Μέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 18/07, 08/08

Πτήσεις με QATAR AIRWAYS
QR266 Λάρνακα – Ντόχα 12:25 – 16:25
QR968 Ντόχα – Ανόι 20:25 – 07:25
QR973 Σαϊγκόν – Ντόχα 09:00 – 12:30
QR269 Ντόχα – Λάρνακα 15:25 – 19:45

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

18/07

€1995

€2245

€1729

08/08

€2045

€2295

€1779

*Οι πιο πάνω τιμές είναι οι αρχικές. Τελικές τιμές με την έκπτωση του 15%, θα δοθούν την ώρα της κράτησης.

1η-2η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΧΑ – ΑΝΟΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη μέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη. Η πόλη διατηρεί σημάδια Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΑΝΟΙ – ΧΑ ΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε γεύμα με φρέσκα θαλασσινά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΝΟΙ – ΧΟΥΕ
Μετά το πρόγευμα η γνωριμία μας με το Ανόι, την ‘ασημένια πόλη’ με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες, θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα, το Ναό της Λογοτεχνίας και την πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ με τη γραφική γέφυρα Huc και τα δρομάκια της παλιάς πόλης. Ακολούθως, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την πόλη Χουέ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε σε ένα ‘βασιλικό δείπνο’. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΧΟΥΕ – ΧΟΙ ΑΝ
Πρόγευμα και περιήγηση στην ιστορική αυτή πόλη που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια την πρωτεύουσα της χώρας και είναι γεμάτη από μνήμες εκείνης της εποχής. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Tu Duc και Minh Mang, την αυτοκρατορική Ακρόπολη, την Παγόδα Thien Mu, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη που είναι και το σύμβολο της πόλης. Αν ο χρόνος το επιτρέπει μπορούμε να επισκεφθούμε την αγορά Dong Ba. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για θα φτάσουμε στη Χοι Αν. Καθοδόν θα σταματήσουμε στην πόλη Ντανάγκ για να επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα ‘μαρμάρινα βουνά’. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: ΧΟΙ ΑΝ
Μετά το πρόγευμα, περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά την διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση θα επισκεφθούμε την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο Ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον Κινέζο Phuoc Kien και θα τελειώσουμε με επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και χαλάρωση στο ειδυλλιακό τοπίο του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Μέρα: ΧΟΙ ΑΝ – ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ – ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντα Νάγκ για μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν. Σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ, όμως τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα και δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε την πόλη φωτισμένη. Διανυκτέρευση.

8η Μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ
Μετά το πρόγευμα θα αρχίσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις, όπου κατά την διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου-έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος, θα επισκεφθούμε στην πολύβουη αγορά Ben Thanh. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η Μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων και τις δραστηριότητες των κατοίκων όπως ψάρεμα κ.α. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα και τοπικές λιχουδιές. Ακολούθως, θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση

10η Μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ – ΝΤΟΧΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Νωρίς το πρωί αναχώρηση και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

§ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Ντόχα-Ανόι και Σαϊγκόν-Ντόχα-Λάρνακα.

§ Εσωτερικές πτήσεις Ανόι-Χουέ και Ντα Νάνγκ-Σαϊγκόν

§ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Ανόι.

§ 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χουέ.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χοι Αν.

§ 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Σαϊγκόν.

§ Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

§ 6 γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

§ Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν.

§ Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Χα Λόνγκ με γεύμα από φρέσκα θαλασσινά.

§ Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

§ Παράσταση με μαριονέτες του νερού.

§ Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.

§ Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.

§ Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός / αρχηγός σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

§ Έξοδα έκδοσης βίζας.

§ Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

§ Ποτά στα φαγητά.

§ Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

§ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση: Η Βίζα για Βιετνάμ εκδίδεται κατά την άφιξη σας στο Ανόι και πληρώνεται απευθείας. Στοιχίζει περίπου $25. Θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο του Διαβατηρίου σας με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες, 30 μέρες πριν την αναχώρηση σας.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: