ΣΕΡΒΙΑ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΣΕΡΒΙΑ 7 Μέρες / 6 Βράδια


Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (4), Βρίνιατσκα Μπάνια (2)

Αναχωρήσεις: 02/07, 09/07, 16/07, 23/07

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο €728 / Μονόκλινο €869/ Παιδί €470

Αναχωρήσεις: 30/07, 06/08, 13/08, 20/08

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο €748 / Μονόκλινο €889/ Παιδί €489

Πτήσεις με AIR SERBIA:

JU507 Λάρνακα – Βελιγράδι 04:10 – 05:45

JU506 Βελιγράδι – Λάρνακα 23:55 – 03:25 (επόμενη μέρα)

1η Μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι – Ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, άμεση παραλαβή δωματίων και πρόγευμα. Ξεκούραση και ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο. Θα περάσουμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα όπου θα σας κεράσουμε καφέ, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές και την Μητρόπολη Βελιγραδίου. Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δουναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Επίσης, θα δούμε το άγαλμα του νικητή. Τελειώνοντας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο (προαιρετικό). Αργά το βράδυ σας προτείνουμε επίσκεψη στο καζίνο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Πανοραμική Ξενάγηση Βελιγραδίου – Μίνι Κρουαζιέρα

Πρόγευμα και πανοραμική ξενάγηση Βελιγραδίου. Θα περάσουμε τον ποταμό Σάββα για το Νέο Βελιγράδι όπου θα δούμε την μοντέρνα πόλη και τη γέφυρα Άντα Τσιγκάνλια. Θα συνεχίσουμε για το πάρκο Τόπσιντερ και την αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε και την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μουσείο και το Μαυσωλείο του Τίτο. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο. Το απόγευμα θα έχουμε μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Δούναβη και Σάββα. Στην συνέχεια, θα μεταφερθούμε στην περιοχή Ζέμουν για δείπνο σε ελληνική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Άντα Τσιγκάνλια – Δείπνο στη Σκαντάρλια

Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο στην διάθεση σας για βόλτες και ψώνια. Αργά το απόγευμα θα επισκεφτούμε την περιοχή Άντα Τσιγκάνλια, την παραλία του Βελιγραδίου, όπου θα θαυμάσουμε την περιοχή διασχίζοντας την με τρένο. Τελειώνοντας μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας (προαιρετικό) και θα συνεχίσουμε προς την Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου Σκαντάρλια όπου θα έχουμε δείπνο με μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Βελιγράδι – Μοναστήρι Κρούσεντολ – Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Νόβι Σαντ

Πρόγευμα και ξεκινούμε την εκδρομή μας στη Βόρεια Σερβία διαμέσου της πεδιάδας της Πανονίας την περιοχή Βοιβοντίνα. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Κρούσεντολ, ένα από τα πολλά μοναστήρια της Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου θα δούμε κτήρια με πλούσια αρχιτεκτονική όπως το παλιό πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Θα προχωρήσουμε προς την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ αφού πρώτα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στο Νόβι Σαντ θα δούμε το κέντρο της πόλης, την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (προαιρετικό) και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο στο Βελιγράδι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Βελιγράδι – Τοπόλα – Βρίνιατσκα Μπάνια

Πρόγευμα και αναχώρηση με τις αποσκευές μας προς τον νότο μέσα από λόφους και πράσινο όπου θα σταματήσουμε στην κωμόπολη της Τοπόλας. Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιείας. Συνεχίζουμε για τον προορισμό μας την Βρίνιατσκα Μπάνια την πιο κοσμοπολίτικη και δημοφιλή λουτρόπολη της Σερβίας. Γεμάτη πάρκα, ιδιαίτερα γοητευτικά σπίτια και μεσαιωνικά κτήρια. Άφιξη, παραλαβή δωματίων και ξεκούραση. Το απόγευμα σας προτείνουμε να περπατήσετε στο κέντρο της πόλης με τα μικρά καταστήματα και να απολαύσετε καφέ και παγωτό στις καφετέριες. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


6η Μέρα: Βρίνιατσκα Μπάνια – Μοναστήρι Ζίτσας – Κράλιεβο

Πρόγευμα και επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά Βυζαντινά Μοναστήρια της Σερβίας, το Μοναστήρι Ζίτσας όπου έχουν στεφθεί επτά Σέρβοι βασιλιάδες του Μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το Κράλιεβο όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ, ψώνια και γεύμα (προαιρετικό). Επιστρέφουμε στην Λουτρόπολη για να πάρουμε το τραινάκι που περνά παράλληλα με τον πεζόδρομο για μια βόλτα. Τα ζευγάρια μπορούν να ενώσουν την αγάπη τους με τις κλειδωνιές στο γεφύρι της αγάπης και να διαβάσουν την ιστορία του εθίμου που έχει σχέση με την Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Βρίνιατσκα Μπάνια – Βελιγράδι – Πολυκατάστημα – Λάρνακα

Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο να ξεκουραστείτε. Γύρω στις 14:00 αναχώρηση από τη Βρίνιατσκα Μπάνια με τις αποσκευές μας για Βελιγράδι. Θα σταματήσουμε στο Νέο Βελιγράδι όπου θα επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα για ψώνια, ξεκούραση και δείπνο (προαιρετικό). Αναχώρηση από το πολυκατάστημα στις 21:00 για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Λάρνακα τα ξημερώματα της 8ης μέρας.

Περιλαμβάνονται:

§ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.

§ Φόροι αεροδρομίων.

§ Μια αποσκευή 23 κιλά και μια χειραποσκευή 8 κιλά.

§ Early check in και επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.

§ 4 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ.

§ 2 διανυκτερεύσεις στην Βρίνιατσκα Μπάνια με πρόγευμα τύπου μπουφέ.

§ 4 δείπνα στα ξενοδοχεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

§ 1 δείπνο στην περιοχή Σκαντάρλια με μουσική.

§ 1 δείπνο σε ελληνική ταβέρνα στο Ζέμουν με μουσική.

§ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

§ Μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη.

§ Εισιτήρια εισόδων: Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο.

§ Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεκταν, στην περιοχή Άντα Τσιγκάνλια και στη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια.

§ Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου.

§ Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.

Δεν περιλαμβάνονται:

§ Ποτά στα γεύματα.

§ Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

§ Ασφάλεια ταξιδίου προαιρετική.

§ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Σημειώσεις:

§ Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αντίθετη ροή, χωρίς όμως να παραλειφθεί καμία υπηρεσία.

§ Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: