ΜΑΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΜΑΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 7 Μέρες

Αναχωρήσεις: 09/07, 16/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08, 27/08

Πτήσεις με Cobalt
CO724 Λάρνακα – Θεσσαλονίκη 12:55 – 15:00
CO725 Θεσσαλονίκη – Λάρνακα 15:45 – 17:45

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

09/07, 27/08

€599

€725

€479

16/07, 23/07, 30/07

€629

€755

€499

06/08, 13/08, 20/08

€659

€795

€529

16/09, 14/10, 18/11

Αναμένονται

*Μετά την έκδοση του καταλόγου πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές λόγω αύξησης των φόρων αεροδρομίων και επίναλου καυσίμου.

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και άμεση αναχώρηση για την πανέμορφη Καστοριά. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και βόλτα στην πόλη για να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, στην πλατεία Ντολτσό με τα καλντερίμια και τα αρχοντικά. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΙΣΠΗΛΙΟ – ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ – ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πόλη της Καστοριάς. Μετά το πρόγευμα, θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο Καστοριάς, που στεγάζετε σε ένα διατηρημένο αρχοντικό της παλιάς Καστοριάς. Εδώ φιλοξενούνται υλικές μαρτυρίες του τόπου, αντικείμενα από την καθημερινή ζωή στο σπίτι και στην εργασία, αντικείμενα που σχετίζονται με τελετές και γιορτές. Συνεχίζουμε για τον ηλικίας 7000 χρόνων λιμναίο οικισμό Δισπηλιό. Επόμενη επίσκεψη η Μονή Μαυριώτισσας που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης με μοναδική θέα τη γύρω περιοχή. Τέλος θα επισκεφτούμε στην σπηλιά του Δράκου με σπάνιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και προαιρετική βόλτα στην πόλη.

3η Μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΟΧΡΙΔΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ

Πρόγευμα και αποχαιρετούμε την Καστοριά και κατευθυνόμαστε προς τις λίμνες Πρέσπες, ένα από τους πιο σημαντικούς υγρότοπους της Ελλάδας. Χρόνος για απολαύσουμε το τοπίο και συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό της Νίκης. Διέλευση συνόρων και αναχωρούμε για την γραφική πόλη της Οχρίδας, που είναι φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθώντας μια υπέροχη παραλίμνια διαδρομή θα φτάσουμε για επίσκεψη στο πανέμορφο Βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Ναούμ που συνδυάζει την βυζαντινή μεγαλοπρέπεια με το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον. Εδώ οι μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος επινόησαν το κυριλλικό αλφάβητο. Επιστροφή στην Οχρίδα. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΟΧΡΙΔΑ

Πρόγευμα και αφού περάσουμε από την κεντρική πλατεία του Άγιου Κλήμεντα, θα διαβούμε στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης για να επισκεφθούμε μία από τις 365 εκκλησίες της Οχρίδας, την Αγία Σοφία του 11ου αι μ.χ. και αμέσως μετά θα δούμε το ρωμαικό θέατρο του 1ου αι μ.χ. στα ψηλά της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο για βόλτα και ψώνια. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε την κρουαζιέρα στην 2η μεγαλύτερη λίμνη των Βαλκανίων, την Οχρίδα, έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την θέα της πόλης από την λίμνια μεριά της. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αποχαιρετούμε την μαγευτική λίμνη Οχρίδα, με κατεύθυνση το Μοναστήρι ή αλλιώς στο Μπίτολα. Στάση για να περιηγηθούμε της πόλης, θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου, τον Πύργο με το Ρολόι και πλήθος νεοκλασικών αρχοντικών του 19ου στον φημισμένο κεντρικό δρόμο της πόλης Σιρόκ Σοκάκ. Αφού περάσουμε το συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στην Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στον παραλιακό και να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας. Εμείς σας προτείνουμε μια μοναδική κρουαζιέρα στον Θερμαϊκό κόλπο με θέα την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο με ζωντανή μουσική στα Λαδάδικα. Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Λάρνακα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

§ Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

§ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

§ Αποσκευή 20 κιλά και μικρή χειραποσκευή 10 κιλά.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Καστοριά.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Οχρίδα.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Θεσσαλονίκη.

§ Πρόγευμα καθημερινά.

§ 2 δείπνα στο ξενοδοχείο της Καστοριάς.

§ 2 δείπνα στο ξενοδοχείο της Οχρίδας.

§ Κρουαζιέρα στην λίμνη Οχρίδα.

§ Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

§ Έμπειρος αρχηγός – συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

§ Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

§ Φαγητό στο αεροπλάνο

§ Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.

§ Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

§ Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

§ Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: