ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 8 Μέρες

Αναχωρήσεις: 09/07, 16/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08

Πτήσεις με BLUE AIR:
0B9111 Λάρνακα – Καβάλα 12:30 – 14:40
0B9110 Καβάλα – Λάρνακα 15:25 – 17:05

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

09/07

€699

885

€579

16/07, 23/07, 30/07

€729

€915

€599

06/08, 13/08, 20/08

€759

€945

€629

*Μετά την έκδοση του καταλόγου πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές λόγω αύξησης των φόρων αεροδρομίων και επίναλου καυσίμου.

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Καβάλα. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για την Αλεξανδρούπολη με ενδιάμεσους σταθμούς στην πανέμορφη Ξάνθη και στο Πόρτο Λάγος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα κάνουμε την βόλτα μας στον παραλιακό πεζόδρομο με τον πανύψηλο Φάρο της. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΦΕΡΕΣ – ΣΟΥΦΛΙ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΟΡΜΕΝΙΟ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Πρόγευμα και ακολουθώντας μια βόρεια πορεία κατά μήκος του ποταμού Έβρου μέχρι το Ορμένιο που είναι τα σύνορα με την Βουλγαρία θα σταματήσουμε στις Βυζαντινές Φέρες για επίσκεψη στην ιστορική εκκλησία της Κοσμοσώτηρας, συνεχίζουμε για το Σουφλί ξακουστό για τα μεταξωτά του και για το Διδυμότειχο. Μετά τον τελωνιακό έλεγχο στο Ορμένιο κατευθυνόμαστε προς την Φιλιππούπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ – ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ
Πρόγευμα και εκδρομή στην οροσειρά της Ροδόπης. Πρώτη στάση θα κάνουμε στο μοναστήρι Μπάτσκοβο ή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, είναι ένα σημαντικό μνημείο Χριστιανικής αρχιτεκτονικής και ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα Ορθόδοξα μοναστήρια στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το Παμπόροβο, μια περιοχή με απέραντα έλατα και αμέτρητα ποτάμια. Ίσως χρειάζεται να έχετε μαζί σας ζακέτα γιατί κάνει λίγη ψύχρα. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσουμε μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, την Φιλιππούπολη, που είναι κτισμένη στις όχθες του Έβρου και απλώνεται πάνω σε επτά χαμηλούς λόφους. Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη, το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού, το Ιμαρέτ τζαμί, την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό θέατρο. Αναχωρούμε για την Σόφια την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΣΟΦΙΑ
Μετά το πρόγευμα θα κάνουμε την περιήγηση της Σόφιας, θα δούμε τη Βουλή, την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής και τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκι. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική και χορούς.

6η Μέρα: ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΡΙΛΑΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε τη Σόφια. Πρώτη στάση θα κάνουμε στο ιστορικό μοναστήρι της Ρίλας, η μεγαλύτερη και η πιο φημισμένη Ορθόδοξη Μονή της Βουλγαρίας. Συνεχίζουμε για το Σαντάνσκι, είναι ο πιο γνωστός ιαματικός προορισμός της Βουλγαρίας με απέραντα πάρκα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αποχαιρετούμε την Βουλγαρία με στάση στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η Μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί περιήγηση όπου θα δούμε αρκετά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης μετά θα ανηφορήσουμε για την Άνω Πόλη που βρίσκονται τα Κάστρα για μια πανοραμική θέα της πόλης και κατηφορίζοντας θα κάνουμε στάση στον Άγιο Δημήτριο. Το βράδυ θα περπατήσουμε μέχρι τα Λαδάδικα όπου θα έχουμε προαιρετικό δείπνο με ζωντανή μουσική.

8η Μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε την Νύμφη του Θερμαϊκού με προορισμό το αεροδρόμιο της Καβάλας καθοδόν θα σταματήσουμε στην Καβάλα. Χρόνος για περιήγηση της Καβάλας όπου θα δούμε το κάστρο, οι παλαιές καπναποθήκες, το τούρκικο κτίριο Ιμαρέτ, το παλαιό υδραγωγείο Καμάρες και τη συνοικία Παναγιά στην παλιά πόλη. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Λάρνακα με τις βαλίτσες γεμάτες με πανέμορφες εικόνες από τα μαγευτικά μέρη που επισκεφτήκαμε αυτές τις 8 μέρες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

§ Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα-Καβάλα-Λάρνακα.

§ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

§ Αποσκευή 20 κιλά και μικρή χειραποσκευή 5 κιλά.

§ 1 διανυκτέρευση σε παραλιακό ξενοδοχείο 5* στην Αλεξανδρούπολη.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 5* στη Φιλιππούπολη.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στη Σόφια.

§ 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Θεσσαλονίκη.

§ Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.

§ 2 γεύματα στο ξενοδοχείο της Φιλιππούπολης.

§ 1 δείπνο στο ξενοδοχείο της Σόφιας.

§ 1 δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική και χορούς στη Σόφια.

§ Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

§ Έμπειρος αρχηγός / συνοδός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

§ Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

§ Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.

§ Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.

§ Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.

§ Ο,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: