ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Μοναδικό ταξίδι όπου θα περιηγηθούμε στα μέρη που κήρυξε και φυλακίστηκε, διδάσκοντας τα λόγια του Χριστού, ο Απόστολος των εθνών ο Άγιος Παύλος.

Τελική τιμή ανά άτομο €1100 *Συμμετοχή μέχρι 7 άτομα
Δεν περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο το κόστος του οποίου θα καθοριστεί με την έκδοση του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Άφιξη
Αναχώρηση από Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος της Καβάλας. Γνωριμία με την Ιστορική πόλη της Καβάλας. Μεταφορά στην Ι.Μ Εικοσιφοίνισσα που είναι το παλαιότερο εν ενεργεία Μοναστήρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τακτοποίηση στους ξενώνες. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, μετάνοια και προσευχή. Συμμετοχή στην ακολουθία των μοναχών. Διανυκτέρευση.

Φίλιπποι – Λυδία – Καρβάλι – Πόρτο Λάγος Θεία Λειτουργία και εκκλησιασμός.
Ξεκινάμε μια διαδρομή όπου θα θαυμάσουμε τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Επίσκεψη στην πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ευρώπης. Προσκύνημα στο σημείο όπου βαφτίστηκε η πρώτη Χριστιανή της Ευρώπης. Πόρτο Λάγος, προσκύνημα της Ιερής ζώνης της Παναγίας. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Επιστροφή στην Ι.Μ Εικοσιφοίνισσα. Υπό προϋποθέσεις και κατ’ επιθυμία θα τελεστεί το ιερό μυστήριο της εξομολόγησης. Ξεκούραση διανυκτέρευση.

Αρχαιολογικό μουσείο – Ιστορικά μνημεία και αρχαία αγορά Θάσου – Μετάβαση στο νησί της Θάσου.
Γνωριμία με το νησί και την τοπική κουλτούρα. Φαγητό σε τοπικό εστιατόριο με Ελληνική κουζίνα. Κατάλυση στην Ι.Μ Αρχάγγελου Μιχαήλ και προσκύνημα στον Τίμιο Ήλο (το καρφί που μπήκε στο δεξί χέρι του Εσταυρωμένου Χριστού). Απόδειπνο. Ξεκούραση και διανυκτέρευση

Θάσος – Ιερά μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ – Τίμιος Ήλος Πρωινή ακολουθία.
Αναχώρηση από το Μοναστήρι. Περιήγηση του νησιού. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο Θάσου και την αρχαία αγορά. Ελεύθερος χρόνος, παραλία και χαλάρωση. Επιστροφή στην Ι.Μ Αρχάγγελου Μιχαήλ. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.

Αναχώρηση για τη Θάσο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο Καβάλας Μ. Αλέξανδρος.

Ενδυμασία: Μακριά φούστα για το Μοναστήρι, σεμνή ενδυμασία για τους άντρες

Περιλαμβάνονται: · Διαμονή στα Μοναστήρια · VIP Μεταφορά · Ακτοπλοϊκά · Συνοδός-Ξεναγός · Θα πλυθούμε με τα αγιασμένα νερά του ποταμού Ζυγάκτη, σημείο όπου βαφτίστηκε η πρώτη χριστιανή της Ευρώπης, η Αγία Λυδία · Θα προσκυνήσουμε την Αγία Τίμια Ζώνη της Παναγίας στο μετόχι της Ι.Μ Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος και τον Τίμιο Ήλο (το καρφί που μπήκε στο δεξί χέρι του Εσταυρωμένου Χριστού) στην Ι.Μ Αρχάγγελου Μιχαήλ στο νησί της Θάσου όπου θα διανυκτερεύσουμε.

Δεν περιλαμβάνονται: · ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ · Είσοδοι σε μουσεία · Γεύματα εκτός του Μοναστηριού · Φιλοδωρήματα · Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.


Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή επιχορήγηση που δίδεται σε συνεργασία με την Comarine / Coop Travel.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: