ΜΕΤΕΩΡΑ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΜΕΤΕΩΡΑ

Θα ξεναγηθείτε στους σχεδόν απόκοσμους πέτρινους βράχους των Μετεώρων, Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας από την UNESCO και συνάμα η μεγαλύτερη μοναστική πολιτεία της χώρας μετά το Άγιο Όρος.

Τελική τιμή ανά άτομο €1700 *Συμμετοχή μέχρι 7 άτομα
Δεν περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο το κόστος του οποίου θα καθοριστεί με την έκδοση του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Άφιξη
Αναχώρηση από αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Μεταφορά στο Hotel Hayat 5*. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Αθανασίας και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παΐσιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.

Βεργίνα - Μετέωρα
Αναχώρηση για Βεργίνα. Ξενάγηση στον τάφο του Φιλίππου (πάτερα Μ. Αλεξάνδρου). Αναχώρηση για Μετέωρα. Προσκύνημα της Κάρας του Αγίου Χαράλαμπου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Γνωριμία με την Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Ιωάννη Προδρόμου. Ξενάγηση στις σπηλιές που ασκήτεψαν ο Άγιος Διονύσιος και ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη. Επίσκεψη στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας του Θεού που χτίστηκε τον 7ο αιώνα μΧ. Αναχώρηση για την Ουρανούπολη. Κατάλυση σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Αθωνική Πολιτεία
Περίπλου του Αγίου Όρους με πολυτελές σκάφος. Επίσκεψη στον τάφο του Αριστοτέλη στα Στάγειρα Χαλκιδικής (υπό προϋποθέσεις). Μπάνιο στις καλύτερες καταγάλανες παραλίες της Χαλκιδικής. Αποχαιρετιστήριο Πάρτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

Αναχώρηση από Ουρανούπολη. Άφιξη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη.

Ενδυμασία: Μακριά φούστα για το Μοναστήρι, σεμνή ενδυμασία για τους άντρες

Περιλαμβάνονται: · Ξενοδοχεία 5* με πρόγευμα · VIP Μεταφορές · VIP θαλάσσιο μεταφορικό μέσο · Συνοδός-Ξεναγός · Θα προσκυνήσετε ιερά λείψανα και σκηνώματα μεγάλων Αγίων, ενώ παράλληλα θα περιηγηθείτε γνωρίζοντας από απόσταση αναπνοής τα Μοναστήρια του Αγίου Όρους με πολυτελές γιοτ · Θα γνωρίσετε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής επισκεπτόμενοι τον τάφο του πατέρα της φιλοσοφίας του Αριστοτέλη και τον τύμβο του Φιλίππου΄Β πατέρα του Μ. Αλέξανδρου.

Δεν περιλαμβάνονται: · ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ · Είσοδοι σε μουσεία · Γεύματα · Φιλοδωρήματα · Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.


Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή επιχορήγηση που δίδεται σε συνεργασία με την Comarine / Coop Travel.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: