ΆΘΩΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

< Πίσω στις προσφορές μας


ΆΘΩΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μια μοναδική ξενάγηση που συνδυάζει την πολυτέλεια και το προσκύνημα σε μια πνευματική εμπειρία.

Τελική τιμή ανά άτομο €1700 *Ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα
Δεν περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο το κόστος του οποίου θα καθοριστεί με την έκδοση του.

Άφιξη
Αναχώρηση από αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Μεταφορά στο Ηotel Ηayat 5*. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Αθανασίας όπου μεταξύ άλλων θα προσκυνήσουμε και τα λείψανα του Αγίου Ανδρέα. Προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παΐσιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.

Γνωριμία με την Θεσσαλονίκη
Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ιωάννη Προδρόμου. Ξενάγηση στις σπηλιές που ασκήτεψαν ο Άγιος Διονύσιος και ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Καμάρας. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στην πασίγνωστη αγορά της Θεσσαλονίκης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Αθωνική Πολιτεία
Αναχώρηση για Ουρανούπολη. Περίπλου του Αγίου Όρους με πολυτελές σκάφος. Προσκύνημα αγίων λειψάνων Αγίου Όρους εντός του σκάφους. Επιστροφή στην Ουρανούπολη. Κατάλυση σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Μέρα Χαλάρωσης
Μπάνιο στα πιο γαλαζοπράσινα νερά και στις καλύτερες παραλίες με την χρυσή αμμουδιά της Χαλκιδικής. Ξενάγηση στο σπήλαιο των Πετραλώνων όπου ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ηλικίας 700.000 ετών (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αποχαιρετιστήριο Πάρτι.

Αναχώρηση από Ουρανούπολη. Μετάβαση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Ενδυμασία: Μακριά Φούστα για το Μοναστήρι

Περιλαμβάνονται: · Ξενοδοχεία 5* με πρόγευμα · VIP Μεταφορές · VIP θαλάσσιο μεταφορικό μέσο · Συνοδός-Ξεναγός · Θα περιηγηθείτε με πολυτελές γιοτ για να ανακαλύψετε την μαγεία και την μοναδικότητα του Αγίου Όρους · Θα προσκυνήσετε τα κειμήλια, τους θησαυρούς και τα Αγία λείψανα που θα τα φέρουν πάνω στο σκάφος αποκλειστικά για σας οι ίδιοι οι μοναχοί με ευλάβεια και κατάνυξη.

Δεν περιλαμβάνονται: · ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ · Είσοδοι σε μουσεία · Γεύματα · Φιλοδωρήματα · Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.


Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή επιχορήγηση που δίδεται σε συνεργασία με την Comarine / Coop Travel.

Πληροφορίες και κρατήσεις: COOP TRAVEL 7777 1717ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
About Us

We provide complete value for money travel solutions for both national and international clients and offer the highest levels of service whilst minimising costs at every stage of the travel process.read on

Why book with us?

Do you know who is...

Relax you are in SAFE hands!
You are in COOP hands!

read on


Contact Us

Tel: +357 7777 1717
info@cooptravelcyprus.com

Quicklinks

Useful links

Monthly Events
Cyprus Maps
Cyprus Weather
Larnaca Airport
Paphos Airport
Church of Cyprus

Member of the 

 Comarine Ltd member of: